marți, 10 ianuarie 2017

Desenul şi comunicarea prin imagini

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea în colaborare cu Casa Corpului Didactic Bihor organizează cursul cu tema:
  • DESENUL ŞI COMUNICAREA PRIN IMAGINI
Cursul va avea loc în perioada 25-26 februarie 2017 la Mânăstirea "Izvorul Tămăduirii" localitatea Petrova, judeţul Maramureş, în zona pădurii Hera. Motivaţia alegerii acestei locaţii este dată de dorinţa de a asocia o o temă care, prin specificul ei, este apropiată sufletului, cu un cadru natural şi spiritual deosebit conferit de o mânăstire amplasată într-un loc încărcat de frumos şi istorie.
Cursul se adresează tuturor studenţilor şi cadrelor didactice care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de a comunica prin imagini şi de a realiza desene sugestive destinate acestui scop.
  • Formatori: prof. MIRCEA BOTOG / conf.univ.dr. RAMONA NOVICOV.
Număr minim de participanţi - 15 persoane

Cursul este Inclus în Oferta educaţională a Casei Corpului Didactic Bihor pentru anul şcolar 2016 / 2017 şi se finalizează ci pbţinerea de către cursanţi a unei Diplome / Adeverinţe de participare însumând un total de 20 de ore de formare.

Termen limită pentru înscriere şi achitarea taxei de participare - marţi, 14 februarie 2017.

Informaţii suplimentare puteţi obţine accesând blog-ul http://cursuristanadevale.blogspot.ro postarea "Desenul şi comunicarea prin imagini", ori direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul "Desenul şi comunicarea prin imagini"

Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TopFormalis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu