miercuri, 25 martie 2015

Social Media în educaţie

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea cu sprijinul Casei Corpului Didactic Bihor şi a Colegiului Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea organizează cursul cu tema:
  • Utilizarea Social Media şi a Facebook pentru procesul de învăţământ
Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice şi studenţilor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de utilizare a diferitelor componente Social Media şi a Facebook în educaţie şi doresc să conştientizeze că aceste instrumente reprezintă mai mult decât simple modalităţi de petrecere a timpului liber pentru elevi.
Cursul va avea loc în zilele de marţi, 7 aprilie 2015, respectiv miercurik 8 aprilie 2015 în ambele date între orele 16 şi 20 în laboratorul de informatică al Colegiului Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea.
  • Formator: conf.univ.dr. DORIN CRISTIAN COITA, Universitatea din Oradea
Taxa de participare este de 20 lei / persoană. Pentru cadrele didactice ale Colegiului Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea şi pentru membrii Associaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea cu cotizaţia achitată pe anul 2015 sau care au donat 2% din impozitul pe cenitul aferent anului trecut - participarea este gratuită.

Înscrierea participanţilor se face trimiţând un e-mail la adresa topformalis@gmail.com, în care vor fi specificate numele şi instituţia unde lucrează persoana interesată. Dat fiind numărul limitat de locuri, prioritate vor avea membrii Asociaţiei TopFormalis şi profesorii din cadrul Colegiul "Mihai Viteazul" din Oradea, în funcţie de ordinea înscrierilor.

Termen limită pentru înscrieri: vineri, 03 aprilie 2015, ora 17.00.

Număr optim de participanţi - 20 persoane. În cazul în care cursanţii doresc acest lucru, îşi pot aduce propriile laptop-uri / tablete etc. pentru a exersa cele învăţate pe propriile device-uri. Laboratorul Colegiului este dotat cu calculatoare conectate la Internet, dar şi ci Wi-Fi.


Detalii suplimentare pot fi obţinute accesând site Asociaţiei TopFormalis la adresa
https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul "Social Media în Educaţie"

VĂ INVITĂM SĂ NE FIŢI ALĂTURI LA UN NOU EVENIMENT MARCA "TOPFORMALIS"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu